Hoe verklein ik de kans op downtime door een storing bij gebruik van Cloud oplossingen?

Gewijzigd op Sun, 20 Jun 2021 om 08:59 PM

In het geval van een internetstoring kunt u helaas geen gebruik maken van de Cloud omgeving. Gelukkig zijn er wel manieren om toch te kunnen blijven werken. Zo is er de mogelijkheid om een lokale server te plaatsen met ActiveSync functionaliteit. Hiermee worden de bestanden in de Cloud ook nog eens lokaal opgeslagen, waardoor je in het geval van een internetstoring gewoon door kunt werken. Zodra er weer internet is, zullen alle bestanden automatisch weer geĆ¼pload worden naar de Cloud. U heeft zo dus nog geen dag stilgezeten.